Τα Κουφώματα Γερμανικού Τύπου ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα προδιαγραφών και ασφάλειας και χαρακτηρίζονται από προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Οι σύγχρονοι μηχανισμοί, η συναρμογή και η κατασκευή τους, τους προσδίδουν χαρακτηριστικά υψηλής ασφάλειας και εργονομίας. Επιγραμματικά, μερικά από τα χαρακτηριστικά τους είναι:

  • Ανοξείδωτοι μηχανισμοί
  • Λάστιχα περιμετρικά της κάσας
  • Διπλοί υαλοπίνακες
  • Κλειδαριές υψηλής ασφαλείας

Τα κουφώματα γερμανικού τύπου χάρη στα λάστιχα που εφαρμόζουν στο εσωτερικό της κάσας, παρουσιάζουν μεγάλη στεγανότητα. Ως αποτέλεσμα αποτρέπεται η είσοδος νερού και η συγκέντρωση υγρασίας στο κούφωμα. Επίσης, χάρη στην άριστη εφαρμογή επιτυγχάνεται ελάχιστη απώλεια θερμότητας, κοινό πρόβλημα στα παλαιότερα κοινού τύπου κουφώματα.

Τα κουφώματα που κατασκευάζουμε ακολουθούν τις υψηλότερες προδιαγραφές και διαθέτουν πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από την ευρωπαϊκή ένωση και από μεγάλους οργανισμούς.

CE certISO cert

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται στα ξύλινα κουφώματα γερμανικού τύπου είναι προηγμένης τεχνολογίας και έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για αντοχή στη σκουριά καθιστώντας τους ιδανικούς για παραθαλάσσιες περιοχές. Οι ανοξείδωτοι μηχανισμοί, οι κλειδαριές υψηλής ασφαλείας, οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες και οι περιμετρικοί μηχανισμοί προηγμένης τεχνολογίας προσφέρουν σύγχρονες λύσεις στα κουφώματα παραδοσιακού τύπου όπως ανάκληση για αερισμό.

mhxanika1mhxanika2mhxanika3